Recensies

PCOS

“Isabel heeft mij geholpen bij mijn klachten rondom PCOS. Ik had een pittig jaar achter de rug. Veel last gehad van hormoonschommelingen en middenin een zoektocht nar mezelf.

Bij Isabel kwam ik tot rust. Echt een moment waarin ik de volle focus had op mijn lichaam en gevoel. Isabel luistert naar je, stelt je op je gemak en heeft aandacht voor je.

Als ik kijk waar ik nu sta ten opzichte van toen ik binnenliep bij Isabel dan voelt dat als een wereld van verschil. Ik ben meer gaan luisteren naar mijn lichaam en mijn behoeften, waardoor ook mijn hormonen meer gebalanceerd lijken.Ik menstrueer weer na 1,5 jaar geen menstruatie te hebben gehad.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel dankbaar ben voor dit traject!”

Iris 28 jaar


Obstipatie

“Isabel luistert, voelt en stelt vragen die nodig zijn om je lichaam aan te zetten en op de juiste manier te behandelen. Na een aantal behandelingen voelde ik enorm verschil. En zo af en toe kom ik opnieuw langs voor een update.
Het is niet allen de behandeling, maar ook de nazorg op het gebied van o.a. voeding en veranderingen van het dagelijks leven. Voor mij een zeer prettige ervaring.”

Yvette 33 jaarHooikoorts

“Sinds een jaar of vijf kamp ik met hooikoorts klachten. Voorheen liep ik wekenlang met kriebelhoest rond, maar na één behandeling merkte ik groot verschil en kon ik twee dagen na de behandeling de allergie pilletjes in de kast laten staan!

Bij Isabel voelde ik me gelijk op mijn gemak gesteld. Met een enthousiasme en nieuwsgierigheid stelde ze mij vragen over mijn hooikoorts klachten. Ze kwam snel tot de kern naar wat zich achter de klacht schuil zou kunnen houden. Na de behandeling voelde ik me ontspannen. Ik was tevens verrast door een flinke portie zelfinzicht welke ze mij had mee gegeven!”

Vrouw 34 jaar


Veel stress

Een voetreflexmassage Bij Bèlle is zooo fijn. Door haar persoonlijke aandacht, prettige karakter en zachte handen kom je direct tot ontspanning. Knap hoeveel ze weet over het lichaam en ongelofelijk hoeveel je voeten eigenlijk zeggen over de staat van je lichaam en hoe je je voelt. Voor mij is een bezoek aan Bij Bèlle gegarandeerd het meest ontspannend uurtje van de maand. En zeker ook meer ontspannen dan een traditionele massage. En je krijgt bovendien tips mee qua voeding.

Lars 42 jaar

Bij Bèlle