Over Bij Bèlle

Hi, ik ben Isabel!


In een notendop: enthousiasteling, nieuwsgierig aagje, gevoelsmens, gezelligheidsdier, positief, zorgzaam, open persoonlijkheid. Opgegroeid op een boerderij in een groot gezin, waar ik altijd nog dankbaar voor en trots op ben. En verder een liefhebbende partner en enorm trotse moeder.

Passie voor Voetreflexologie

De afgelopen jaren ontdekte ik dat het altijd een combinatie van factoren is, die ervoor zorgt dat je even niet lekker in je vel zit. Daarnaast heb ik geleerd dat de klachten die er zowel lichamelijk als psychisch kunnen zijn, duidelijke signalen zijn van het lichaam dat er iets moet gebeuren. Alleen hebben wij hier – in de Westerse wereld – nooit geleerd om naar deze signalen te luisteren. Sterker nog, we racen maar door onder het mom van “niet lullen, maar poetsen”, “je bent toch geen mietje”, “het hoort erbij” en “ach, het gaat vanzelf wel over”. Nou, niet dus.

Nadat ik zelf last kreeg van lichamelijke en psychische klachten door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, wilde ik geen pleisters meer op de wonden plakken. Ik besloot te stoppen met symptoombestrijding en de oorzaak van het probleem aan te pakken. In plaats van een quick fix, terug naar de basis en er écht iets mee gaan doen. Dat klinkt toch ook veel logischer? Tijdens en na een heftige periode heb ik zelf de effecten van voetreflexbehandelingen mogen ervaren. Na een lange bumpy road waarop ik mezelf een aantal keren goed tegenkwam, ben ik uiteindelijk dicht bij mezelf gekomen. En heb ik geleerd te vertrouwen op mijn gevoel. Dit heeft mij zoveel gebracht en geleerd, dat ik dit nu graag overbreng op anderen!

Dankzij Fien …

Het was uiteindelijk onze stilgeboren dochter Fien die ervoor zorgde dat ik mijn dromen echt ging najagen en de stap durfde te zetten naar de complementaire zorg. Vanuit een enorme passie voor voetreflexologie, de Chinese geneeskunde en voeding, heb ik in 2019 mijn praktijk Bij Bèlle opgericht.

Mijn doel is om er samen met jou voor te zorgen dat jij weer terug in balans komt. Dat jij je (weer) sterker voelt en lekker in je vel zit. Dit door middel van VoetreflexPlusbehandelingen, eventuele voedingsadviezen en het creëren van bewustwording van je eigen levensstijl.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Je mag mij altijd bellen of appen, ik help je graag verder.

Liefs Isabel