Behandelingen


  • VoetreflexPlusbehandeling

Een voetreflexPlusbehandeling is een veilige, integrale en complementaire therapie. Het is een combinatie van westerse en Chinese voetreflexmassage. Naast het behandelen van de reflexzones (westers) op de voeten, worden ook de meridianen en acupunctuurpunten meegenomen. Hierdoor worden niet alleen je voeten, onderbenen en knieën behandeld. Het kan ook zijn dat je armen, rug en hoofd worden meegenomen in de behandeling. Dit is helemaal afhankelijk wat jouw klacht is en waar deze vandaan komt.

Voetreflexologie is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en wordt al duizenden jaren toegepast in verschillende culturen om een gezond(er) lichaam en mind te behouden of te krijgen. Het is in te zetten ter preventie van je gezondheid of geeft verlichting bij verschillende klachten. En het is ook mogelijk dat de klachten verdwijnen.*

Daarnaast wordt de visie op een klacht vanuit een Westerse en Chinese geneeswijze benaderd. Dit wil zeggen dat de klachten vanuit een breed perspectief worden bekeken. Het lichaam wordt als één geheel gezien, of te wel alles staat met elkaar in verbinding. VoetreflexPlus kijkt naar de persoon als geheel in plaats van alleen te focussen op de symptomen van de hoofdklacht. Er wordt echt gekeken naar wat jouw lichaam vertelt door middel van de signalen die het afgeeft.
Door middel van de behandelingen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam ingezet. Dit wil zeggen dat er blokkades worden opgeruimd om je lichaam de kans te geven zichzelf te gaan herstellen. Om zo de juiste balans voor jou op dat moment weer terug te vinden.

En hoeveel behandelingen je nodig hebt? Dat is totaal afhankelijk van jouw klacht en hoe jouw lichaam er op reageert.

Een VoetreflexPlus Intake duurt 90 minuten en is inclusief anamnese en een heerlijk magnesiumvoetenbad. De investering die je voor jezelf doet is €70,- incl. btw.

Een VoetreflexPlus behandeling is inclusief magnesium voetenbad en duurt 60 tot 70 minuten. De investering die je voor jezelf doet is €67,50 incl. btw.

De afspraak is 24 uur van tevoren kosteloos te annuleren.

*Een voetreflexbehandeling is geen vervanging van de reguliere zorg.

“Verbreed je horizon, de wereld ligt aan je voeten”


  • Happy Body Mind

Een mooi traject waarin 3 maanden jouw gezondheid centraal staat.

Door middel van voetreflexPlusbehandelingen, ademhalingsoefeningen en het aanpassen van jouw voedingspatroon gaan wij er samen voor zorgen dat jij na 3 maanden een Happy Body Mind hebt. En uiteraard allemaal op basis van de Chinese geneeswijze.

We gaan er samen voor zorgen dat je lijf en mind meer in balans komen. Elke week hebben we een afspraak waarin een van de behandelingen die op maat worden gemaakt aan bod komt.

Dit is exact iets voor jou als je:
– dolgraag aan je gezondheid wilt werken, maar niet weet waar je moet beginnen
– je vast loopt in patronen/gewoontes en deze graag wilt doorbreken
– het hef in eigen handen wil nemen betreft jouw gezondheid
– jouw levensstijl aan wilt passen en daar volledig voor wilt gaan

Deze 3 maanden gaan je zoveel moois brengen. Investeer deze tijd in jouw gezondheid. En alleen jij kan dit doen, want jij bent de enige verantwoordelijke voor jouw eigen gezondheid.

Het traject bestaat uit:
– Een heerlijk welkomstpakket vol ontspanning
– VoetrelflexPlusbehandelingen
– Ademhalingsoefeningen
– Meditatieoefeningen
– Persoonlijk voedingsadvies incl. kookles bij jouw thuis
– Oefeningen voor thuis waarbij je welkomstpakket goed kan gebruiken

Prijsopties

€ 777 eenmalig incl btw
of
€ 275 per maand incl btw

“Your body loves you,
love it back”


  • Happy Baby

Babyreflexologie is een speciaal ontwikkelde vorm van reflexologie voor baby’s. Het is een zachte vorm van massage die je al vanaf de geboorte ook zelf zou kunnen toepassen. Studies hebben ook aangetoond dat baby’s en jonge kinderen snel positief reageren op reflexologie.

De technieken hebben tot doel het immuunsysteem te versterken, verlichting te brengen bij krampjes, lucht in de darmen, reflux, obstipatie, buikpijn, en klachten zoals oorpijn en pijn bij het krijgen van tandjes maar bovenal ontspanning en rust te geven.

Het regelmatig toepassen van babyreflexologie geeft ook veiligheid en vertrouwen, ontspanning en het versterkt de band. En het kan ook verlichting brengen een diverse klachten. Net zoals bij volwassenen stimuleer je het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Het is natuurlijk ook super leuk om een behandeling als kraamcadeau te geven!

De afspraak duurt 60 minuten waarin ik je ook tips en adviezen geef om thuis zelf mee aan de slag te gaan. De investering die je hiervoor doet is €65 incl. btw. De afspraak is 24 uur van tevoren kosteloos te annuleren.

Eigen ervaring
Zelf heb ik voetreflexologie bij mijn dochter Philou al vanaf de eerste dagen na de geboorte toegepast en als erg prettig ervaren. Al snel had ze last van reflux en konden wij haar helpen middels voetreflexologie en aanpassing in mijn dieet in verband met borstvoeding. Daarna heb ik haar regelmatig behandeld voor ontspanning, doorkomen van tandjes, verkoudheid, etc.

Sinds dat ze 1,5 jaar is vraagt ze er zelf om door te wijzen naar de commode, de voetjes in de lucht te spartelen en te wijzen naar de kokosolie. Ik vind het zo mooi om te zien wat het met haar doet. Vanaf het moment dat ik haar voetjes vast pak komt er een bepaalde rust over haar heen. Alles vervaagt even naar de achtergrond en ze geniet volop van het moment dat we samen hebben.
Dit gevoel, dit moment, geef ik dolgraag over aan andere moeders of vaders. Dit kan 1 op 1, maar ook in groepsvorm.